Bergakungsvägen 11

Bergakungsvägen 11

Slutpris

2 930 000 kr


Snättringe— Huddinge

Bergakungsvägen 11


Slutpris
2 930 000 kr

Snättringe— Huddinge

Fantastisk hörnlägenhet i naturnära läge!

Äntligen en hörnlägenhet på Bergakungsvägen som har allt man kan önska! Här bjuds på ett fritt läge med grönskan utanför fönstret, 19 kvadrat terrass i soligt läge, moderna materialval och mycket annat. Här kommer du bo i en fantastisk förening som har många fördelar samt en avgift som inkluderar internet, tv, varmvatten och värme till ditt hushåll, som boende behöver du egentligen bara tänka på en hemförsäkring samt din egna hushållsel.

Den genomgående lägenheten erbjuder fönster i hela tre väderstreck vilket ger gott om ljus till denna optimalt planerade lägenhet som erbjuder hela 3 sovrum (i original 4 sovrum vilket lätt lätt går återställa), ett duschrum med tvättmaskin, toalett, stort modernt kök samt vardagsrum i delvis öppen planlösning. Det ingen kommer missa är den 19kvm stora terrassen som dessutom ger ett extra rum under årets lite varmare månader.

På terrassen ges en ordentlig rabatt för odling till den med gröna fingrar. Har du inget intresse av odling men gillar naturen ändå så kan vi meddela att Gömmarens Naturreservat ligger på promenadavstånd. Behöver du bättra på fysiken så har föreningen ett helt eget gym. Hälsar släkten på från en annan stad så finns även en gästlägenhet. Vill du renovera en gammal möbel så finns ett snickerirum. En stor festlokal kan även hyras. Tvätta lär du behöva göra vilket möjliggörs i föreningens tvättstuga eller i det egna badrummet. Föreningen har också över hundra varmgarageplatser och flertalet uteplatser för de med bil. Stora hissar förenklar livet. Källarförråd disponeras av lägenheten.

Det geografiska läget möjliggör en smidig utgångspunkt för bilpendling med två huvudvägar mot stan, medan bussar går någon minut bort till både Fruängen (t-bana) och Stuvsta (pendeln). Snättringe är ett lugnt bostadsområde med mestadels villabebyggelse och i föreningen bor blandade åldrar, alltifrån unga till pensionärer.

Tillträde mars-april 2023.

Denna bostad måste upplevas på plats!
Anmäl er till visningen redan idag.


Boarea
106.5 kvm
Avgift
9 678 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2023-01-13

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Bergakungsvägen såldes av oss 2023-01-13. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Bergakungsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.