Bergakungsvägen 12

Bergakungsvägen 12

Slutpris

1 950 000 kr


Snättringe— Huddinge

Bergakungsvägen 12


Slutpris
1 950 000 kr

Snättringe— Huddinge

Välplanerad tvåa med en underbar uteplats

Välkommen till denna välplanerade tvårumslägenhet på 59 kvm belägen på bottenvåning. Det första du möts av är den välkomnade hallen med gott om förvaring samt en rymlig klädkammare/walk-in-closet som rymmer det mesta i förvaring. Trevligt kök med all utrustning man behöver, vardagsrum med gott om plats för större möblemang, sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Det underbara med denna lägenhet är att den har en uteplats på ca 25 kvm där du kan ha allt från loungegrupp, matplatsdel, grill samt annat möblemang. Perfekt för barnen att leka på och kliva direkt ut till innergården med lekplats.

Lägenheten ligger i ett väldigt familjärt område med skolor/förskolor i närheten, goda kommunikationer samt även en matvaruaffär. Föreningen har även bastu, gym, pingisrum, övernattningslägenhet, snickarbod och festlokal.

Varmt välkomna till Bergakungsvägen 12.


Boarea
59 kvm
Avgift
5 341 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
BV
Såld
2019-05-07

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Bergakungsvägen såldes av oss 2019-05-07. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Bergakungsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.