Bläcksvampsvägen 65 / Sörskogen / Huddinge

Populärt två-plans radhus med suterrängvåning, 5 rok om totalt 181 kvm.

Slutpris
3 100 000 kr
Referensnummer
205 136
Boarea/biarea
150/31 kvm
Driftkostnad
42 070 kr/år
Tomtarea
138 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan med suterrängvåning
Såld
2014-11-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Bläcksvampsvägen såldes av oss 2014-11-11. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Bläcksvampsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörskogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Populärt två-plans radhus med suterrängvåning i perfekt läge på lugn återvändsgata, fem rum och kök om totalt ca 181 kvm. Mycket lugnt och barnvänligt område med grönområde och lekplats direkt vid huset. Fyra sovrum, ljust stort kök, insynsskyddad uteplats vänd mot tomt och den grönskande allmänningen och en stor trädäckad balkong. Nära till både skola och dagis (finns i området) och mindre en 1 minut till bussen. Närhet även till Huddinge Centrum med pendeltåg och bussar och en härlig natur direkt runt knuten. Bara att flytta in och trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.