Claras Gränd 11E, 5tr / Fullersta - Centrala Huddinge / Huddinge

Högst upp!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
62.2 kvm
Avgift
4 855 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Rum
2 rum (0 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2015-01-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Claras Gränd såldes av oss 2015-01-19. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Claras Gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fullersta - Centrala Huddinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo i en unik totalrenoverad 2 ½ högst upp i huset om ca 62 ljusa kvadratmeter. Lägenheten har modern öppen planlösning mellan kök, matdel och vardagsrum. Rymligt sovrum och en extra praktisk sovdel, fräscht helkaklat badrum och en stor klädkammare. Strålande utsikt mot Fullersta Gård från de härliga fönsternischerna med fönsterbräda av sten och i hörnfönstren en mysig sitthörna med samma vackra utsikt. Allt detta med bra shopping, restauranger, service, pendeltåg och bussar direkt runt knuten i en omtyckt förening. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.