Ekedals byväg 15 / Ekedal / Huddinge

Sommarstuga i populära Ekedal

Slutpris
795 000 kr
Boarea
25 kvm
Driftkostnad
10 400 kr/år
Tomtarea
349 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-06-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ekedals Byväg såldes av oss 2017-06-28. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Ekedals Byväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekedal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fira midsommar i Ekedal? I fina Ekedals stugområde finns ett fint litet sommarhus till salu. Här har taket bytts 2010 och altanen byggts till 1992. Kommunikationerna till Ekedal gör att sommarnöjet passar även för den som inte har bil. Här kan du njuta av välplanerade kvadratmeter där både ett sovloft, sovrum, sommarkök och allrum finns. Allrummet har stora fönsterpartier och en härlig takhöjd. Kök med kyl, frys, spis och tidstypisk 60 -tals inredning, diskar gör du i "sommarköket". Här finns även ett sovrum samt ett loft med plats för två sängar. Vardagsrum och kök har trägolv. I anslutning till huset finns även ett "sommarkök" med diskbänk och duschmöjligheter. Även ett mindre förråd finns på tomten som kan inredas till en gäststuga. Stor härlig tomt med plana gräsytor och ett flertal fruktträd och bärbuskar. I området arrangeras bl.a midsommarfirande av samfälligheten. Välkomna till ett härligt sommarboende. Här finns möjlighet att förvärva huset inför sommaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration