Sök Meny
Såld

Huddinge - Ekedal / Ekedals byväg 15

Sommarstuga i populära Ekedal

Fira midsommar i Ekedal? I fina Ekedals stugområde finns ett fint litet sommarhus till salu. Här har taket bytts 2010 och altanen byggts till 1992. Kommunikationerna till Ekedal gör att sommarnöjet passar även för den som inte har bil. Här kan du njuta av välplanerade kvadratmeter där både ett sovloft, sovrum, sommarkök och allrum finns. Allrummet har stora fönsterpartier och en härlig takhöjd. Kök med kyl, frys, spis och tidstypisk 60 -tals inredning, diskar gör du i "sommarköket". Här finns även ett sovrum samt ett loft med plats för två sängar. Vardagsrum och kök har trägolv. I anslutning till huset finns även ett "sommarkök" med diskbänk och duschmöjligheter. Även ett mindre förråd finns på tomten som kan inredas till en gäststuga. Stor härlig tomt med plana gräsytor och ett flertal fruktträd och bärbuskar. I området arrangeras bl.a midsommarfirande av samfälligheten. Välkomna till ett härligt sommarboende. Här finns möjlighet att förvärva huset inför sommaren.

Sponsrade länkar
Huddinge / Ekedal
Ekedals byväg 15
Slutpris: 795 000 kr
Boarea: 25 kvm
Driftkostnad: 10 400 kr/år
Tomtarea: 349 kvm
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-06-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Huddinge / Ekedals Byväg