Gamla Stockholmsvägen 223 B

Gamla Stockholmsvägen 223 B

Slutpris

5 770 000 kr


Glömsta/Vistaberg— Huddinge

Gamla Stockholmsvägen 223 B


Slutpris
5 770 000 kr

Glömsta/Vistaberg— Huddinge

Parhus med en arkitektur utöver det vanliga i natursköna Glömsta.

Den genomtänkta planlösningen, de noga utvalda detaljerna och den generösa terrassen är det inte svårt att trivas i det här hemmet.
Vardagsrum och kök har en öppen planlösning där de stora fönsterpartierna mot uteplatsen ger rummet ett härligt ljusinsläpp. På entréplanet finns ett helkaklat smakfullt inrett badrum med värmegolv samt en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.
Övre planet har tre bra sovrum, helkaklat badrum med badkar och värmegolv. Allrum stort nog för att skapa ytterligare ett sovrum för den som önskar. Generös terrass med bästa solläget och mot den barnvänliga trädgården.
Parkeringsplats för två bilar ingår och ett separat förråd finns i anslutning till huset.
Glömsta erbjuder ett bekvämt och kvalitativt boende som passar både stora och små familjemedlemmar. Inom räckhåll finns både kommunikationer, skolor och Gömmarens naturreservat. På cykelavstånd finns sjön Gömmaren.


Boarea
133 kvm
Avgift
4 983 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-04-23

Mäklarhuset Huddinge

Denna lägenhet på Gamla Stockholmsvägen såldes av oss 2021-04-23. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Gamla Stockholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.