Sök Meny
Såld

Huddinge - Stuvsta / Häradsvägen 35C

Högt och fritt läge med balkong

Högst upp i huset och med fritt läge ligger denna fina och välplanerade lägenhet i populärt område. Känslan av att ha både kommunikationer, Långsjön och Stuvsta C inom promenadavstånd gör vardagen bekväm. Köket renoverades 2009 i samband med stambytet, vardagsrum med fri utsikt och en balkong med bästa solläget, helkaklat badrum från 2009 samt ett rymligt sovrum med garderober. I källaren finns även två förråd tillhörande lägenheten. Välskött bostadsrättförening där det mesta av de större reparationerna är genomförda. För den som har spring i benen är det inte mer än ca 1 km till populära Älvsjöskogen och Badstigen vid Långsjön. Välkomna till Häradsvägen 35 C.

Sponsrade länkar
Huddinge / Stuvsta
Häradsvägen 35C
Slutpris: 2 100 000 kr
Boarea: 59 kvm
Avgift: 3 846 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-04-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Huddinge / Häradsvägen