Hedenhösvägen 9

Hedenhösvägen 9

Slutpris

2 400 000 kr


Solgård— Huddinge

Hedenhösvägen 9


Slutpris
2 400 000 kr

Solgård— Huddinge

Toppenfin lägenhet med ett naturskönt läge

Bättre än så här blir det inte! I alla fall inte för den som söker en trea med social planlösning och ett naturnära läge.
Lägenheten ligger på gaveln i souterrängplan vilket innebär att morgonkaffet avnjutes i föreningens gemensamma trädgård på husets framsida medan den möblerbara balkongen på baksidan erbjuder en magnifik utsikt ut mot skogen. Planlösningen är delvis öppen mellan vardagsrum och kök vilket ger ett ljust och luftigt intryck som förstärks av ljusa, fräscha färg- och materialval samt en snygg vitlaserad ekparkett som löper enhetligt genom hela bostaden. Badrummet totalrenoverades -15 enligt konstens alla regler. För den som önskar kan ett snabbt tillträde ordnas.
På Hedenhösvägen trivs stora som små familjemedlemmar med förskolor, fritidsaktiviteter och kommunikationer på bekvämt promenad avstånd. Till bussen promenerar du på 4 minuter och vidare med buss 705 bara 5 minuter till Huddinge C. Inpå knuten finns ett tufft 2,5 km elljusspår precis nedanför balkongen.
Området präglas av lugn och trivsel med naturen som närmsta granne. I avgiften ingår både carport, kabel tv, bredband, värme och vatten.



Varmt välkommen på visning!


Boarea
88.5 kvm
Avgift
5 834 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
Markplan/sutteräng
Såld
2018-11-06

Mäklarhuset Huddinge

Denna lägenhet på Hedenhösvägen såldes av oss 2018-11-06. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Hedenhösvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.