Kritvägen 24 / Balingsnäs / Huddinge

Radhus med suveränt läge i Balingsnäs

Slutpris
4 110 000 kr
Boarea/biarea
112/31 kvm
Driftkostnad
41 364 kr/år
Totalareal
191 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-18
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kritvägen såldes av oss 2019-06-18. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Kritvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balingsnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Barnvänligt och mycket omtyckt område i Balingsnäs. Radhuset är fördelat på tre plan och med en totalyta om 143 kvm. Här har familjen omsorgsfullt renoverat och skött om huset genom åren. De stora renoveringarna är gjorda såsom kök, badrum, tvättstuga, tak och fönster i entréplanet är utbytta. Vardagsrummet som är drygt 30 kvm har utgång till den fina insynsskyddade terrassen. Källardelen är perfekt för musikrum/allrum för tonåringarna. Närheten till skolor, kommunikationer och naturen gör att alla familjemedlemmar kommer att trivas. Välkomna till Kritvägen 24.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Balingsnäs

I lugna Ballingsnäs finner man närhet till natur, dagis, skola och utmärkt kommunalservice inom räckhåll.

Huddinge C - endast 10 minuter bort

Huddinge C är ett levande centrum och här samsas stora och små butiker vägg i vägg. Här finns ett rikt utbud av kommersiell och allmän service: butiker, apotek, arbetsförmedling, kommunalhus, huvudbibliotek, närpolisstation, postkontor, vårdcentral, pendeltågsstation och bussterminal.

Sport och fritid

Vill du koppla av tar du dig med enkelhet ut till den natur som Huddinge erbjuder. I Huddinge finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen och närmast Balingsnäs hittar du Orlångens naturreservat, och har cykelavstånd till Sundby friluftsområde.. I närområdet finns tennis- och fotbollsplaner. För dem som tycker om att åka skridsko/spela hockey finns Björkängshallen. Gym och bad finns i Huddingehallen. Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro.

Kommunikation

Det är endast 10 minuter till Huddinge Centrum med brett serviceutbud och pendeltågskommunikationer till bl.a Stockholm Central. Utmärkt busskommunikation finns med tät trafik mot kommunens olika delar såväl som Haninge, Länna och Skärholmen.

Skolor och barnomsorg

Här finner du bland annat förskolan Balingsnäs, grundskolan Balingsnässkolan och Sjödalsgymnasiet i Huddinge. För mer information kring skolor och barnomsorg, surfa gärna in på: http://www.huddinge.se/Forskola-och-skola/

Tips & inspiration