Lilla Solgårdsvägen 8

Lilla Solgårdsvägen 8

Slutpris

5 600 000 kr


Solgård— Huddinge

Lilla Solgårdsvägen 8


Slutpris
5 600 000 kr

Solgård— Huddinge

Villa på fin trädgårdstomt i barvänliga Solgård.

Villa i mycket bra skick om hela 200 kvm. På hörntomt Merkuriusvägen/Lilla Solgårdsvägen ligger huset inbäddat i grönska och helt utan insyn på husets baksida. Entréplan med fyra rum varav ett med egen ingång (idag kontor), ett av rummen har en vedspis och utgång till trädgården. På detta plan finns även en nyrenoverad tvättstuga med intilliggande dusch och wc. Övre planet har ett vardagsrum med en takhöjd upp till nock, kök med en täljstenskamin och utgång till inglasat uterum. Två sovrum varav ett med trapp upp till sovloftet. Hela huset har kontinuerligt renoverats och moderniserats och de största renoveringarna har utförts under 2000 talet. På husets baksida finns även ett härligt trädäck med ett spabad. Dubbelgarage. Det fina läget i området och med all bekvämlighet inom räckhåll, gör att hela familjen kan njuta många år framöver i huset. Välkomna på visning.


Boarea/biarea
108/12 kvm
Driftkostnad
44 631 kr/år
Tomtarea
1 480 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2018-10-30

Mäklarhuset Huddinge

Denna villa på Lilla Solgårdsvägen såldes av oss 2018-10-30. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Lilla Solgårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.