Sök Meny
Såld

Huddinge - Centrala Huddinge / Patron Pehrs väg 21

Bo bekvämt med ypperligt läge!

Lägenheten är registrerad som tre rum och kök men disponeras idag som fyra mycket funktionella rum och kök vilket innebär tre rymliga sovrum, ett stort kök med gott om utrymme för matplats samt ett något mindre vardagsrum. Fräscht badrum med badkar, vädringsfönster och fin förvaring. Härlig balkong i sydost läge med utsikt ut över föreningens gemensamma grönskande innergård. Hiss finns samt ett rejält vindsförråd. Vill Du/Ni återställa lägenheten till dess ursprungliga planlösning går det naturligtvis utmärkt.

Brf Trädgården är en mycket omtyckt förening på bekvämt promenadavstånd till Huddinge C med dess rikliga utbud av butiker, restauranger och social service. Lysande kommunikationer i form av pendeltåg och busstation hittar du precis runt hörnet.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Huddinge / Centrala Huddinge
Patron Pehrs väg 21
Slutpris: 2 010 000 kr
Boarea: 80 kvm
Avgift: 6 393 kr/mån
Driftkostnad: 707 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Huddinge / Patron Pehrs Väg
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.