Patron Pehrs väg 21 / Centrala Huddinge / Huddinge

Slutpris
2 010 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
6 393 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Patron Pehrs Väg såldes av oss 2016-10-25. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Patron Pehrs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Huddinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo bekvämt med ypperligt läge!

Lägenheten är registrerad som tre rum och kök men disponeras idag som fyra mycket funktionella rum och kök vilket innebär tre rymliga sovrum, ett stort kök med gott om utrymme för matplats samt ett något mindre vardagsrum. Fräscht badrum med badkar, vädringsfönster och fin förvaring. Härlig balkong i sydost läge med utsikt ut över föreningens gemensamma grönskande innergård. Hiss finns samt ett rejält vindsförråd. Vill Du/Ni återställa lägenheten till dess ursprungliga planlösning går det naturligtvis utmärkt.

Brf Trädgården är en mycket omtyckt förening på bekvämt promenadavstånd till Huddinge C med dess rikliga utbud av butiker, restauranger och social service. Lysande kommunikationer i form av pendeltåg och busstation hittar du precis runt hörnet.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration