Sök Meny
Såld

Huddinge - Centrala Huddinge / Patron Pehrs väg 21

Bo bekvämt med ypperligt läge!

Lägenheten är registrerad som tre rum och kök men disponeras idag som fyra mycket funktionella rum och kök vilket innebär tre rymliga sovrum, ett stort kök med gott om utrymme för matplats samt ett något mindre vardagsrum. Fräscht badrum med badkar, vädringsfönster och fin förvaring. Härlig balkong i sydost läge med utsikt ut över föreningens gemensamma grönskande innergård. Hiss finns samt ett rejält vindsförråd. Vill Du/Ni återställa lägenheten till dess ursprungliga planlösning går det naturligtvis utmärkt.

Brf Trädgården är en mycket omtyckt förening på bekvämt promenadavstånd till Huddinge C med dess rikliga utbud av butiker, restauranger och social service. Lysande kommunikationer i form av pendeltåg och busstation hittar du precis runt hörnet.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Huddinge / Centrala Huddinge
Patron Pehrs väg 21
Slutpris: 2 010 000 kr
Boarea: 80 kvm
Avgift: 6 393 kr/mån
Driftkostnad: 707 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Huddinge / Patron Pehrs Väg