Patron Pehrs Väg 36 / Huddinge C / Huddinge

2,5:a med både uteplats och inglasad balkong

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea
63,5 kvm
Avgift
5 244 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-11-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Patron Pehrs Väg såldes av oss 2018-11-05. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Patron Pehrs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huddinge C är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bättre än så här kan det inte bli. Det lugna läget men ändå centrumnära, gör att Patron Pehrs väg genom året är en av Huddinges attraktivaste adresser. Välkommen till en mycket fin genomgående lägenhet med uteplatser i två väderstreck. Lägenheten har kontinuerligt renoverats sedan 2011. Trivsamt kök med utgång till en rymlig inglasad balkong, smakfullt badrum med bubbelbadkar, luftigt vardagsrum med utgång till uteplats, generöst sovrum med garderobsvägg samt ett extra rum som idag används som sovalkov. Föreningens medlemmar har tillgång till tvättstuga, föreningslokal, vävstuga och ett separat förråd till varje lägenhet. Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration