Patron Pehrs väg 34 / Centrum / Huddinge

3:a i centrum med både uteplats och balkong!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
6 527 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
bv
Såld
2019-05-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Patron Pehrs Väg såldes av oss 2019-05-01. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Patron Pehrs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bättre än så här kan det inte bli. Det lugna läget men ändå centrumnära, gör att Patron Pehrs väg genom året är en av Huddinges attraktivaste adresser. Välkommen till en mycket fin genomgående 3:a med uteplatser i två väderstreck. Lägenheten med både renoverat kök och badrum. Trivsamt kök med utgång till en rymlig solig balkong, smakfullt helkaklat badrum, luftigt vardagsrum med utgång till uteplats i markplan, generösa sovrum med direktkontakt till en stor klädkammare som skulle kunna användas som mindre sovrum. Föreningens medlemmar har tillgång till tvättstuga, föreningslokal, vävstuga och ett separat förråd till varje lägenhet. Varmt välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration