Planetstigen 6

Planetstigen 6

Slutpris

4 450 000 kr


Stuvsta— Huddinge

Planetstigen 6


Slutpris
4 450 000 kr

Stuvsta— Huddinge

Charmigt hus från 1932 med garage!

Här erbjuds ett välplanerat och charmigt hus som kan formas till ditt drömhus. Härlig stor tomt, garage, samt gott om sociala ytor att njuta av.

Entrévåningen består av ett rymligt och socialt kök, rejält vardagsrum, ett trevligt sovrum med gott om förvaring samt ett helkaklat badrum. Överplan består av ett mysigt sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt ett större sovrum. Från hallen skulle man kunna byta fönstret mot en altandörr för att sedan skapa en terrass ovanpå den nedre hallen. I den inreda källarvåningen finner man ytterligare ett stort allrum som kan formas efter familjens behov samt gott om förvaring. Pannrummet används idag som tvättstuga men det finns även en praktisk dusch. Rymligt garage med elport som ligger i anslutning till allrummet. Under alla plastmattor och heltäckningsmattor på entréplan och övre plan ligger det fina trägolv.

Här bor du mycket centralt med närhet till bland annat matbutiker, idrottsanläggningar, skola och kommunikationer. Stort serviceutbud precis runt hörnet och centrala Stockholm når du enkelt med cykel eller via kollektivtrafik. Detta är ett hem med ett perfekt läge i hjärtat av Huddinge!


Boarea/biarea
106/68 kvm
Driftkostnad
34 219 kr/år
Tomtarea
1 074 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-01-18

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Planetstigen såldes av oss 2019-01-18. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Planetstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.