Planetstigen 6 / Stuvsta / Huddinge

Charmigt hus från 1932 med garage!

Slutpris
4 450 000 kr
Boarea/biarea
106/68 kvm
Driftkostnad
34 219 kr/år
Totalareal
1 074 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-01-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Planetstigen såldes av oss 2019-01-18. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Planetstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stuvsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett välplanerat och charmigt hus som kan formas till ditt drömhus. Härlig stor tomt, garage, samt gott om sociala ytor att njuta av.

Entrévåningen består av ett rymligt och socialt kök, rejält vardagsrum, ett trevligt sovrum med gott om förvaring samt ett helkaklat badrum. Överplan består av ett mysigt sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt ett större sovrum. Från hallen skulle man kunna byta fönstret mot en altandörr för att sedan skapa en terrass ovanpå den nedre hallen. I den inreda källarvåningen finner man ytterligare ett stort allrum som kan formas efter familjens behov samt gott om förvaring. Pannrummet används idag som tvättstuga men det finns även en praktisk dusch. Rymligt garage med elport som ligger i anslutning till allrummet. Under alla plastmattor och heltäckningsmattor på entréplan och övre plan ligger det fina trägolv.

Här bor du mycket centralt med närhet till bland annat matbutiker, idrottsanläggningar, skola och kommunikationer. Stort serviceutbud precis runt hörnet och centrala Stockholm når du enkelt med cykel eller via kollektivtrafik. Detta är ett hem med ett perfekt läge i hjärtat av Huddinge!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration