Rådstuguvägen 8

Rådstuguvägen 8

Slutpris

3 550 000 kr


Huddinge

Rådstuguvägen 8


Slutpris
3 550 000 kr

Huddinge

Smakfullt renoverad lägenhet i härliga Brf Rådstugan!

Flytta in i denna smakfullt renoverade bostad om 3 rum och kök med direkt närhet till Huddinge centrum med dessa utmärkta kommunikationer och stora butiksutbud där såväl små som stora ärenden kan uträttas.

Genomtänkt planlösning där inget har lämnats till slumpen. Lägenheten har genomgående påkostade materialval, stilren färgsättning och ett generöst ljusinsläpp som ger känslan av lyx och rymd.

Modern och öppen planlösning skapar naturliga mingelutrymmen mellan det stora vardagsrummet och köket. Köket har omsorgsfullt renoverats med modern utrustning som inbjuder till matlagning och trevliga middagar. De två sovrummen vetter mot föreningens härliga innegård och har plats för såväl stor säng som förvaring. Nyrenoverat och påkostat badrum som ger en härlig hotellkänsla.

Med utgång från sovrummet finns den väl tilltagna och inglasade balkongen där man kan tillbringa många timmar och njuta av solen och omgivningens lugn.

Ett boende som passar alla åldrar och vart du än befinner dig i livet. Här är det bara att flytta in, trivas och bo!

Varmt välkomna att lämna ert intresse redan idag!


Boarea
79.5 kvm
Avgift
4 734 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (1tr) (Hiss finns)
Såld
2021-03-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.