Rådstuguvägen 4

Rådstuguvägen 4

Slutpris

2 200 000 kr


Huddinge C— Huddinge

Rådstuguvägen 4


Slutpris
2 200 000 kr

Huddinge C— Huddinge

Lugnt och centralt läge med utsikt över vacker innergård samt med egen uteplats i sydväst läge.

Välplanerad, ljus tvåa i en av Huddinges attraktivaste föreningar. Lägenhetens fina planlösning och den generösa terrassen gör att det är lätt att falla för detta boende. Kök med matplats, vardagsrum med stora fönsterpartier mot terrassen, generöst sovrum med plats för en dubbelsäng och ett helkaklat, rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hela lägenheten vetter ut mot den fina innergården. Terrassen är stenbelagd och omgärdad av en häck och för dig som älskar blommor och att odla finns plats även för det. Här kan du njuta av ett sydväst läge. Till lägenheten tillhör även ett förråd.

Välskött förening med övernattningslägenhet, festlokal för bjudningar, tvättstugor och god ekonomi. Parkeringsplats finns. Här bor du med bästa läge med bara ett par minuters promenad till Huddinge C, kommunikationer och kommunalservice. Bara några hundra meter finner du anrika Fullersta gård med ett populärt fik och surdegsbröd från Spröd bageri.

För dig som har år av studier framför dig så är det bara en station bort med pendeltåget till Södertörns högskola, Polishögskolan och Karolinska Universitets sjukhuset. På fritiden finns stora natur och strövområden inom räckhåll eller lockar Stockholm innerstad är den bara 15 minuter bort med pendeltåget. Ny i Huddinge? Hör av dig till mig, din mäklare, så berättar jag mer.

Välkomna till Rådstuguvägen 4.


Boarea
51 kvm
Avgift
3 184 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-09-06

Mäklarhuset Huddinge

Denna lägenhet på Rådstuguvägen såldes av oss 2021-09-06. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Rådstuguvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.