Rådstuguvägen 18

Rådstuguvägen 18

Slutpris

2 600 000 kr


Fullersta— Huddinge

Rådstuguvägen 18


Slutpris
2 600 000 kr

Fullersta— Huddinge

Njut av ett bekvämt boende med både hiss, balkong och promenadavstånd till Huddinge C.

Ljuset fullkomligt flödar in i denna välplanerade hörn tvåa. Den fina planlösningen och den generösa balkongen gör att det är lätt att falla för denna lägenhet. Föreningens fina och välskötta innergård med planteringar och gräsmattor gör miljön extra trivsam för medlemmarna.

I hallen finns gott om plats för att hänga av sina kläder. I vardagsrummet möts du av stora fönsterpartier som omsluter rummet mot köksdelen i en halvöppen planlösning. Härifrån nås även den generösa inglasade balkongen där du kan njuta av en kopp kaffe långt in på hösten. För odlingsintresserade finns plats för både krukor och blomlådor.

Arbetskök med matplats intill där tillräckligt med plats finns för att duka upp för många middagsgäster. Köket har ordentligt med förvaring, arbetsytor och vitvaror såsom kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spis, fläkt och ugn.

Sovrummet är generöst och rymmer både plats för en dubbelsäng, garderobsvägg och en arbetshörna för den som önskar.

Helkaklat badrum med klinkergolv, handfat, wc, handdukstork och tvättmaskin. För dig som önskar badkar finns det plats för ett här.

Välskött förening med övernattningslägenhet, festlokal för bjudningar, tvättstugor och god ekonomi. Parkeringsplats finns. Här bor du med bästa läge med bara ett par minuters promenad till Huddinge C, kommunikationer och kommunalservice. Bara några hundra meter finner du anrika Fullersta gård med ett populärt fik och surdegsbröd från Spröd bageri.

För dig som har år av studier framför dig så är det bara en station bort med pendeltåget till Södertörns högskola, Polishögskolan och Karolinska Universitets sjukhuset. På fritiden finns stora natur och strövområden inom räckhåll eller lockar Stockholm innerstad är den bara 15 minuter bort med pendeltåget.

Välkomna till Rådstuguvägen 18.


Boarea
59 kvm
Avgift
3 824 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-12-01

Mäklarhuset Huddinge

Denna lägenhet på Rådstuguvägen såldes av oss 2021-12-01. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Rådstuguvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.