Sandtäppevägen 11

Sandtäppevägen 11

Slutpris

2 300 000 kr


Ådran— Huddinge

Sandtäppevägen 11


Slutpris
2 300 000 kr

Ådran— Huddinge

Charmigt fritidshus med året runt standard

Välkommen på visning och en chans att förvärva ett charmigt hus med året runt standard beläget i en naturskön miljö! Här kan du njuta av utsikten över den generösa naturtomten och inte den allt så ovanliga synen av älgar, rådjur och kvittrande fåglar. Trädgården erbjuder utmärkta sollägen och under sena sommarkvällar eller kyliga vinterdagar är det naturligt att samlas kring den öppna spisen.

Fastigheten består av tre byggnader: huvudbyggnad, snickarbod och förråd samt en gäststuga. Huset är disponerat på två plan samt sovloft och har en genomtänkt planlösning med ett välutrustat kök, ett generöst matrum samt ett luftigt och ljust vardagsrum som är direkt anslutet till den stora altanen. Från vardagsrummet nås även sovloftet samt badrummet. Uppfart med gott om plats för uppställning av flertalet bilar.

Fastigheten är belägen i ett populärt och barnvänligt område med närhet till naturreservatet Paradiset. Med bara en kort promenad från Sandtäppevägen 11 nås sjön Ådran med lugn badplats. I området finns buss som tar dig direkt till Huddinge Centrum eller Länna handelsplats. Huddinge C erbjuder ett 70 tal butiker av olika slag, restauranger, vårdcentral, förskolor och gymnasium. Bara en pendelstation söderut finns Södertorns Högskola och Karolinska Universitetssjukhuset.

Välkommen till ditt nya hem!


Boarea
55 kvm
Tomtarea
2 732 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2018-06-28

Mäklarhuset Huddinge

Denna fritidshus på Sandtäppevägen såldes av oss 2018-06-28. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Sandtäppevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.