Silvergransvägen 15 / Hörningsnäs / Huddinge

Slutpris
4 495 000 kr
Boarea/biarea
134/7 kvm
Driftkostnad
37 946 kr/år
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-05-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Silvergransvägen såldes av oss 2018-05-13. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Silvergransvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hörningsnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nytt pris, nya visningstider! Välkommen på visning!

Med ett mycket trevligt läge i området finner ni denna charmiga villa med byggår 1947. Huset är renoverat i omgångar och har en total yta om 141 m² (134 +7). I entréplan finns kök med mysig murad öppen spis vilken sprider både värme och hemtrevnad, ett sov-/tv-rum, fin förvaring samt badrum & tvättstuga. Det övre våningsplanet erbjuder tre sovrum, vardagsrum med både balkong och eldstad samt wc.

Plan trädgårdstomt (1535 m²) med pampig uppfart och stor, härlig gräsmatta med gott om plats för både stora och små. Den obligatoriska studsmattan har sin givna plats och den södervända altanen bjuder in till sköna grillkvällar. Uppfarten är delvis stensatt med parkeringsmöjlighet för tre bilar, motorvärmare samt belysning. Runt om hela härligheten löper en välväxt syrenhäck.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration