Sjödalsvägen 17, 1tr

Sjödalsvägen 17, 1tr

Slutpris

3 000 000 kr


Huddinge centrum— Huddinge

Sjödalsvägen 17, 1tr


Slutpris
3 000 000 kr

Huddinge centrum— Huddinge

Modern och superfräsch 3:a med ljuvlig balkong i centralt läge i Huddinge!

Modern och superfräsch 3:a med ljuvlig balkong i centralt läge i Huddinge! Bostaden har utmärkta egenskaper som stora fönster som ger fin ljussättning åt rummen och fina parkettgolv som harmoniskt löper genom hela lägenheten. Det luftiga vardagsrummet ligger i öppen planlösning med det stilrena köket och som snyggt ramar in rummet. Stora fönster och helglasad balkongdörr sprider in vackert ljus. Här kan man möblera med större soffgrupp för såväl avkopplande som sociala stunder. På den rymliga balkongen som har skönt soligt läge kan man ha loungemöbler och fina planteringar vilket gör balkongen till ett extra rum varma dagar. Det sobra och exklusiva Marbodalköket har utmärkt förvaring bakom snygga vita fronter och generös arbetsyta som är perfekt för den som njuter av att att laga mat. Intill fönstret finns plats för bord för åtminstone 6 middagsgäster. Både Master bedroom och sovrummet är i lämplig storlek för dubbelsäng och sängkammarmöblemang respektive säng och pyssel- eller plugghörna. Föredrar man att använda den mindre sovrummet som arbetsrum går det utmärkt Det helkaklade badrummet är härligt lyxigt utrustat med dusch och såväl tvättmaskin som torktumlare. Mycket bra förvaring finns i flertalet garderober och dessutom klädkammare. Möjlighet finns till ytterligare förråd i källaren.

Här bor du med det mesta av det bästa och med härligt lugnt läge med gångavstånd till Huddinge centrum med flertalet butiker och utmärkta kommunikationer som pendeltåget som tar er vidare till Stockholm på drygt 12 minuter.

Välkommen på visning!


Boarea
68 kvm
Avgift
3 683 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-09-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.