Sjövägen 40

Sjövägen 40

Slutpris

5 300 000 kr


Hörningsnäs/Kynäs— Huddinge

Sjövägen 40


Slutpris
5 300 000 kr

Hörningsnäs/Kynäs— Huddinge

Soligt, barnvänligt & med stor potential!

I barnvänligt område i Hörningsnäs/Kynäs, på plan, solig och friköpt hörntomt om 869 kvm ligger denna en-plans-villa med hel källare och inredd vind. Huset som är i behov av en hel del kärlek och omvårdnad har en genomgående bra planlösning med stora fönsterpartier som släpper in ett härligt ljus. Här finns stort vardagsrum i vinkel med öppen spis och utgång till terrass i perfekt solläge, ett kök i tidstypisk storlek samt med möjlighet till upp till 3 sovrum i entréplan. I källaren finns garage, tvättstuga, motionsrum samt matkällare. Uppe på det inredda vindsplanet finns ytterligare två sovrum, ett stort allrum samt en separat toalett. Dessutom finns gott om förvaring i kattvindsförråd. Huset som är byggt 1953 präglas av ljusa och öppna sällskapsytor och är som gjort för trevliga tillställningar och umgänge med många gäster. Läget på den barnvänliga och mycket soliga tomten känns lummigt trivsamt med sina fruktträd och bärbuskar. Även läget i området är bra med kort gångavstånd till affärer, skolor och kommunikationer samt till sjön Trehörningen. Välkomna till visningen av ett hus med stor potential och bra läge - räkna dock med en del renovering innan drömhuset står klart.


Boarea/biarea
113,5/88,5 kvm
Driftkostnad
42 189 kr/år
Tomtarea
869 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-05-29

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna villa på Sjövägen såldes av oss 2021-05-29. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Sjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.