Skyttetorpsvägen 1b

Skyttetorpsvägen 1b

Slutpris

6 175 000 kr


Solgård— Huddinge

Skyttetorpsvägen 1b


Slutpris
6 175 000 kr

Solgård— Huddinge

Välkommen till denna härliga familjevilla med högt fritt läge och strålande utsikt ut över nejden. Husets boyta är fördelat över två våningsplan som kontinuerligt renoverats och moderniserats efter behov. I entréplan finns kök, renoverat 2016 med matplats i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, perfekt för trevliga middagar och socialt umgänge. Totalt finns fyra sovrum i huset, två stycken på varje våningsplan samt två fräscha, helkaklade badrum, det ena med dusch och det andra med badkar.

Runt om huset löper en magnifik altan om ca 90 m² där Du förflyttar dig, din kaffekopp och solstolen allt efter solens gång. Här finns gott om plats för både loungemöbler, matsalsmöblemang eller varför inte en liten pool? För den trädgårdsintresserade finns fruktträd, gräsmattor och obegränsade möjligheter till odling. Tomten har även stora sociala ytor för lek och umgänge med familjen. Från garaget vid infarten löper en stensatt trappa upp till husets entré.

På Skyttetorpsvägen trivs du som vill bo i perfekt symbios mellan storstad och natur. Promenadavstånd till Huddinge C med allt som där erbjuds i form av kommunikationer, shopping och service. Fina promenadstråk i närområdet, skolor och förskolor finns också på bekvämt avstånd.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
138/29 kvm
Driftkostnad
21 500 kr/år
Tomtarea
936 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-03-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.