Solfagravägen 13 / Kvarnbergsplan / Huddinge

Välplanerad 3:a med inglasad balkong i fint skick.

Slutpris
2 525 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
3 606 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (1 trp upp) (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solfagravägen såldes av oss 2019-01-18. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Solfagravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarnbergsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fräsch och välplanerad 3:a. Lägenheten har omsorgsfullt renoverats med nya ytskikt 2017.På plan ett och med utsikt i två väderstreck kan du njuta av det lugna fina läget i området. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier, fräscht kök och ett helkaklat badrum med badkar och två bra sovrum. Från matplatsen nås den inglasade och rymliga balkongen. Här kan du bo med närhet till kommunikationer, affärer och med promenadavstånd till Huddinge C. I områdets närhet finns natur och strövområden med gångavstånd från Solfagravägen. Cykelbana finns längs med Lännavägen till skolor och dagis. Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration