Terapivägen 10 C

Terapivägen 10 C

Slutpris

1 200 000 kr


Huddinge

Terapivägen 10 C


Slutpris
1 200 000 kr

Huddinge

Möjlig 3:a högst upp i huset!

Varmt välkommen till denna ljusa och trevliga bostad på Terapivägen 10 C!

Bostaden har fantastiska ljusa ytor och milsvid utsikt som sträcker sig mot Stockholms Stad, där till och med Globen går att se från vardagsrummets trevliga fönsterpartier. Från köket når man den trevliga inglasade balkongen med utsikt över föreningens nyligen renoverade innergård där det bjuds upp till såväl barnlek som grillkvällar. Då balkongen är inglasad förlängs nyttjandeperioden avsevärt och skapar en trevlig atmosfär såväl sena sommarkvällar som under vinterhalvåret. Förslag till dig som behöver ett extra rum och vill skapa en 3:a är att flytta köket till vardagsrummet. Då skapas ett stort rum i den tidigare köks delen istället och ger en social yta för umgänge samt matlagning i det stora vardagsrummet. Alternativt går det att dela av och använda den del som används som matplats i köket till ett extra något mindre sovrum.

Det idag existerande sovrummet är stort och har ett önskvärt ljusinsläpp samt goda förvaringsmöjligheter i form av en platsbyggd garderob. Ett stenkast från sovrummet finns även en stor klädkammare vid behov av ytterligare kläd förvaring, där man kan skapa sig en trevlig walk in closet om man så önskar. Utöver goda förvarings ytor inom bostadens väggar finns också ett stort förråd på samma våning där man kan få undan övriga tillhörigheter. Lägenhetens badrum är stort och fräscht med bra ytor att tillägna förvaring.

Denna lägenhet har en ljus och fräsch helhet som bara måste upplevas på plats!

Ett snabbt tillträde kan vara möjligt om så önskas.

På ca 5 minuter tar man sig till Flemingsbergs station, där ni kan ta er in till Stockholms Innerstad på under 20 minuter eller ta sig ända ut till Södertälje Hamn om så önskas. Flemingsberg är ett utvecklingsområde som snabbt växer i såväl popularitet och infrastruktur och det byggs på flertal platser i såväl Flemingsberg samt Visättra. I Flemingsberg planeras det för bland annat äldreboende, kontor och handel. Ett nytt resecentrum ska byggas vid Flemingsbergs station. Man planerar för Spårväg Syd, tvärbanan som ska knyta ihop Flemingsberg med Älvsjö via bland annat Glömsta, Masmo, Skärholmen, Kungens Kurva, Segeltorp och Fruängen.
Utöver pendeltåg finns även goda kommunikationer i form av busslinjer till närområden som Skärholmen och Huddinge Centrum.


Boarea
71 kvm
Avgift
7 171 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
11 av 11 (Hiss finns)
Såld
2022-08-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.