Trollörtsbackarna 2

Trollörtsbackarna 2

Slutpris

5 410 000 kr


Västra Balingsnäs— Huddinge

Trollörtsbackarna 2


Slutpris
5 410 000 kr

Västra Balingsnäs— Huddinge

Modernt och lantligt i Västra Balingsnäs

Välkommen till ett bekymmersfritt och bekvämt villaliv flera år framöver för nu saluförs villan med en modern lantkänsla uppförd 2012, belägen i nyetablerade Västra Balingsnäs strax intill Orlångens naturreservat och endast 200 meter till såväl förskolor, skolor och utmärkta kommunikationer.
Här bor familjen som föredrar att ägna ledig tid till fritidsintressen och familjeliv framför renovering tack vare allt som nyproducerat har att erbjuda. Bostaden disponerar över fyra rymliga sovrum, två badrum och generösa vistelseytor på entréplan med en optimal öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Den högt belägna gaveltomten och uteplatsen erbjuder utmärkta solmöjligheter från tidig eftermiddag till solnedgång då den sällskapliga altanen om 30 kvm står till familjens förfogande. Förråd, friggebod och carport finns.
Fastigheten är befriad från fastighetsavgift fram till år 2027 vilket motsvarar en besparing på ca 7800 kr/ år.

Det är endast 10 minuter till Huddinge Centrum med brett serviceutbud och pendeltågskommunikationer till bl.a Stockholm Central. Utmärkt busskommunikation finns med tät trafik mot kommunens olika delar såväl som Haninge, Länna och Skärholmen.
Gångavstånd från fastigheten finns flera förskolor däribland förskolan Sagoskogen och grundskolan Balingsnäs (F-9). Gymnasium finns endast ett par minuters cykelväg bort.

Något för den bekväma villaägaren - varmt välkommen för en upplevelse på plats!


Boarea
133 kvm
Driftkostnad
36 500 kr/år
Tomtarea
311 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-17

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på trollörtsbackarna såldes av oss 2018-10-17. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på trollörtsbackarna.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.