Yttervägen 16 / Vistaberg / Huddinge

Lugnt läge i attraktiva Vistaberg

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea
106 kvm
Avgift
5 367 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-08-19
Bostaden är såld!

Denna radhus på Yttervägen såldes av oss 2018-08-19. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Yttervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vistaberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett attraktivt boende på återvändsgata i två plan om hela 106 kvm som sällan är till salu. Här möts du av ljus och rymd och en genomtänkt planlösning. Kliv in i hallen och du möts av ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och härifrån nås även den trivsamma uteplatsen med sydvästläge. På detta plan finns även ett fräscht duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Övre planet erbjuder tre ordentliga sovrum, idyllisk utsikt i båda väderstrecken och ett badrum. Klädkammare. Den fina innergården med gröna lekytor är en fin plats för barnen att leka på. Här kommer både stora som små familjemedlemmar trivas med närhet till både skolor, fritidsaktiviteter, natur och strövområden. Flexibelt tillträde. Välkomna till Yttervägen 16.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration