Brudbergsvägen 19 / Skälsmara / Ingarö / Värmdö

Härlig villaoas med stor terrass i efterfrågade Skälsmara!

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
41 kvm
Driftkostnad
38 346 kr/år
Totalareal
2 083 kvm
Såld
2019-02-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Brudbergsvägen 19 såldes av oss 2019-02-26. Se alla våra försäljningar i Ingarö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skälsmara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en riktig oas i efterfrågade Skälsmara på Ingarö! Bostaden som är uppdelad på två friliggande byggnader rymmer hela 4 sovrum i den ena byggnaden och härligt vardagsrum och kök i den andra. Båda husen har var sitt badrum varav det ena skulle behöva en kärleksfull hand för att uppnå sin fulla potential. Vardagsrummet är ljust med fönster i två väderstreck, har stämningsfull kamin samt är i delvis öppen planlösning med det stora köket. Köket som är som en dröm för hemmakocken, med perfekta arbetsytor och förvaringar för såväl porslin som pannor och kärl. Den stora terrassen är den givna platsen för sommarens alla långa härliga middagar med familj och vänner. Blir timmen sen och kanske något svalare kan det vara skönt att krypa ner i bubbelpoolen för en liten uppvärmning. Sovrummen är i utmärkta storlekar och med flera sovrum är huset perfekt för den lite större familjen. Här bor du med naturen och himlen som närmaste granne!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration