Svärtgärdsvägen 35

Svärtgärdsvägen 35

Slutpris

2 320 000 kr


Fagerholm— Ingarö— Värmdö

Svärtgärdsvägen 35


Slutpris
2 320 000 kr

Fagerholm— Ingarö— Värmdö

Fritidshus nära hav, natur och insjö!

Fritidshus i lugna och rofyllda omgivningar med naturen inpå knuten och med endast ett par minuters promenadavstånd till både havet och sjön Fiskmyran! Fastigheten ligger i slutet på lugn återvändsgata på stor ogenerad naturtomt belägen på en bergsknalle och är idag bebyggd med tre stycken mindre stugor. Hus 1 består av ett allrum/vardagsrum med öppen spis och arbetskök, i stuga 2 finns arbetskök, allrum med matplatsdel, 2 mindre sovrum och duschrum och i stuga 3 finns ett gästrum, separett, förråd och vedbod. Både Ingaröfjärden och Fiskmyran ligger inom gångavstånd och i Fiskmyran finns härlig sandstrand och brygga och för den som hellre vill bada i havet finns härliga klippor vid Ägnöfjärden. Tillgång till fiskebod finns. Möjlighet till båtplats finns vid båthamnen vid Fagerholmsviken. Brunn ligger ca: 3km bort och där finns bland annat livsmedelsbutik, pizzeria, bensinstation, skola mm. Till Värmdö marknad är det drygt 7 km.


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
8 885 kr/år
Tomtarea
5 570 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2016-10-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.