Svärtgärdsvägen 35 / Fagerholm / Ingarö / Värmdö

Fritidshus nära hav, natur och insjö!

Slutpris
2 320 000 kr
Boarea
40 kvm
Driftkostnad
8 885 kr/år
Tomtarea
5 570 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2016-10-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Svärtgärdsvägen såldes av oss 2016-10-28. Se alla våra försäljningar i Ingarö samt även på Svärtgärdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fagerholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fritidshus i lugna och rofyllda omgivningar med naturen inpå knuten och med endast ett par minuters promenadavstånd till både havet och sjön Fiskmyran! Fastigheten ligger i slutet på lugn återvändsgata på stor ogenerad naturtomt belägen på en bergsknalle och är idag bebyggd med tre stycken mindre stugor. Hus 1 består av ett allrum/vardagsrum med öppen spis och arbetskök, i stuga 2 finns arbetskök, allrum med matplatsdel, 2 mindre sovrum och duschrum och i stuga 3 finns ett gästrum, separett, förråd och vedbod. Både Ingaröfjärden och Fiskmyran ligger inom gångavstånd och i Fiskmyran finns härlig sandstrand och brygga och för den som hellre vill bada i havet finns härliga klippor vid Ägnöfjärden. Tillgång till fiskebod finns. Möjlighet till båtplats finns vid båthamnen vid Fagerholmsviken. Brunn ligger ca: 3km bort och där finns bland annat livsmedelsbutik, pizzeria, bensinstation, skola mm. Till Värmdö marknad är det drygt 7 km.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration