Lammuddsvägen 40

Lammuddsvägen 40

Slutpris

2 700 000 kr


Brottö— Ingmarsö— Österåker

Lammuddsvägen 40


Slutpris
2 700 000 kr

Brottö— Ingmarsö— Österåker

Charmigt fritidshus ett stenkast från bad på idylliska Brottö!

Välkommen ut till lugnet på Brottö!

Här finner du ett trevligt fritidshus med 3 rymliga sovrum, badrum med dusch och separett, bastu och öppet kök mot vardagsrum. Plan och lättskött tomt i söderläge med utsikt mot vattnet i viken och ett stenkast till fantastiska badklippor med kvällssol.
Fastigheten har även ett charmigt litet gästhus med sov möjligheter för långresande gäster.
Till Brottö kan man välja om man vill åka med Waxholmsbolaget eller egen båt, tidigare har man delat på brygga med grannfastighet med en muntlig överenskommelse.

Huset är i behov av renoveringar så här kan du skapa din egen skärgårdsdröm.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Ingmarsö / Brottö är en aktiv ö med runt 180 bofasta och cirka 245 fritidshus. Ön ligger mitt i Stockholms skärgård och är klassad som riksintresse för kulturmiljövården och har flera välbevarade skärgårdsbyar.
Vid Ingmarsö södra brygga ligger en affär som har öppet hela året och gör livet som bofast möjlig. Affären är även ombud för Systembolaget, Apoteket och Posten.
På ön finns även bibliotek, skärgårdsmuseum och sjömack. Totalt finns ett trettiotal företag, bland annat båtvarv, båtbyggeri, laxodling, plastfabrik och bageri. Ingmarsö / Brottö var en av de första skärgårdsöarna att få bredband via fiber. Det finns dessutom en by med hyreslägenheter som omvandlats till bostadsrätter.

På Brottö skapades 2004 det första kulturreservatet i Stockholms län som fick namnet Brottö skärgårdsjordbruk. Reservatet omfattar de östra och västra delarna av Brottö, samt de mindre öarna Brännholmen, Jolpen och Jolpgrundet. Det småskaliga jordbrukslandskapet anses typiskt för hur folk förr i tiden livnärde sig på öarna i Mellansverige. Kulturreservatet har bildats för att miljön skall leva vidare genom aktivt brukande.

Att göra på Ingmarsö

Koppla av med en lunchkorg på en sommaräng eller njut av utsikten över havet från en klippa vid stranden. För den mer aktiva finns kajak och det finns gott om promenadvänliga grusvägar och natursköna stigar.
På Ingmarsö Krog serveras vällagad mat året runt. Njut av en lunch i solen, ta en drink på barflotten eller häng med båtfolk, sommargäster och bofasta. Ingmarsö Krog ligger precis där skärgårdsbåtarna lägger till. 20 meter från gästhamnen hittar du Brödboden där du också kan ta en kaffe vid vattnet


Boarea
90 kvm
Driftkostnad
10 700 kr/år
Tomtarea
2 108 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-04-18

Mäklarhuset Stockholms Skärgård

Denna fritidshus på Lammuddsvägen såldes av oss 2021-04-18. Se alla våra försäljningar i Ingmarsö samt även på Lammuddsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.