Karlslundsvägen 26

Karlslundsvägen 26

Slutpris

2 350 000 kr


Barkarbystaden— Järfälla

Karlslundsvägen 26


Slutpris
2 350 000 kr

Barkarbystaden— Järfälla

Välplanerad 2:a i toppskick med ett stort mått av livskvalité, högst upp i huset!

Varmt välkommen till denna trivsamma och välplanerade tvåa i toppskick! Belägen i ett av Barkarby-stadens trevligaste områden. En yteffektiv 2:a med balkong mot den soliga innergården! Här bor man med allt man behöver i ett modernt och praktiskt boende. Genomgående hög standard med ljusa materialval, parkettgolv och vitmålade väggar.

Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats. Den perfekta lägenheten för dig som vill ha det nytt, fräscht och soliga kvällar på balkongen i höjd med fåglarna.
Direkt innanför ytterdörren har vi hallen, som är ljus och rymlig. Här finns gott om plats för både avhängning samt förvaring i form av ett stort och praktiskt förråd med hyllsystem. Vidare kommer vi in i köket, utrustat med alla redskap för ett bekvämt boende, för att därifrån möta den öppna planlösningen mot matplats och ett dagsljusbadande vardagsrum med access till den inbjudande balkongen.
Vidare finner vi ett stort helkaklat badrum och ett sovrum som rymmer den stora dubbelsängen.

Med sitt perfekta läge i Barkarbystaden bor ni med oslagbar närhet till pendeltåg, centrum, skola/förskola, naturreservat, skidbacke, badstrand & Mälaren! ypperlig bostad för dig som söker sitt första boende, planerar att bli sambo, vill flytta från en villa till en bekväm och enkel tillvaro eller som övernattningsbostad i jobbet.

Välkommen att kontakta mig för mer information.
Med vänliga hälsningar, Denise Hägerstrand Mäklarhuset 0732319103


Boarea
49 kvm
Avgift
3 053 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-04-04

Mäklarhuset Järfälla

Denna lägenhet på Karlslundsvägen såldes av oss 2023-04-04. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Karlslundsvägen.

Boka värdering
Denise Hägerstrand, ansvarig mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.