Aspnäsvägen 36

Aspnäsvägen 36

Slutpris

1 610 000 kr


Jakobsberg— Järfälla

Aspnäsvägen 36


Slutpris
1 610 000 kr

Jakobsberg— Järfälla

Den perfekta första bostaden - möjlig tvåa!

Nu finns chansen att förvärva denna fina etta om 42 kvm i populära Brf Aspnäs! Här finns ett väl tillaget allrum med plats för dubbelsäng, soffa, TV samt arbetshörna om så önskas. Ett fint ljusinsläpp kommer in via de stora fönsterpartierna vilket får bostaden att kännas öppen och ljus. Genom att sätta upp en vägg kan man lätt få till en minitvåa med separat sovrum.

Vidare in i lägenheten finner vi det fina köket som är perfekt för dig som gillar matlagning. Här finns gott om arbetsytor och bra med förvaring i över- och underskåp. Köket är utrustat med kyl/frys och diskmaskin i rostfritt utförande, samt ugn/spis och köksfläkt. Plats för matgrupp för fyra personer vid fönstret. Badrum i kakel och klinker utrustat med WC, dusch, tvättmaskin och handfat. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter via den rymliga klädkammaren samt ett källarförråd.

HSB Brf Aspnäs är en populär förening som äger marken och har en väldigt god ekonomi med en belåningsgrad på endast 249 kr/kvm. Inom föreningen finns ett välutrustat gym, en bastu, ett bordtennis och dartrum, minigolfbana, tennisbana, boulebana, hobbylokal, vävstuga samt en föreningslokal med köksutrustning. Det finns även ett gästrum för föreningens medlemmar att hyra utrustat med fem sängplatser, kökspentry samt ett badrum. Föreningen har gemensamt el-avtal vilket får ner kostnaderna. Aspnäsvägen är ett guldläge med närhet till centrum, kommunikationer och handel med upplysta gångvägar mellan området och Jakobsbergs Centrum och pendeltågsstationen. Promenadavståndet är ca 5-10 minuter. I månadsavgiften inkluderas uppvärme, vatten, bredband via Telenor (250/250) samt kabel-TV.

Varmt välkommen på visning!
Moa Örnberg
Mäklarhuset
073 231 38 04


Boarea
42 kvm
Avgift
2 411 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 11 (Hiss finns)
Såld
2021-05-26

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Aspnäsvägen såldes av oss 2021-05-26. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Aspnäsvägen.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.