Basfiolgränd 24 / Viksjö / Järfälla

Radhus i omtyckt område

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
30 200 kr/år
Totalareal
193 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-19
Bostaden är såld!

Denna radhus på Basfiolgränd såldes av oss 2018-09-19. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Basfiolgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Viksjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till ett välplanerat radhus i lugnt och barnvänligt område. Tre sovrum med möjlighet till ytterligare ett. Praktiskt kök med plats för matbord. Vardagsrum i vinkel med utgång till trädgården. Här finns plats för både matbord och soffgrupp. Vill man så kan man dela av till ytterligare ett sovrum. Badrum med dusch. Tvättstuga/groventré med tvättmaskin och torktumlare. En trappa leder upp till det övre planet. Här finns de tre sovrummen och ett badrum med badkar. Det finns även en klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Insynsskyddad trädgård. Populärt område med närhet till naturen, Mälaren och för- och grundskola. I närområdet finns även Viksjö centrum med förmodligen en av Stockholms bästa ICA-affärer, restauranger och allehanda service. Bussen tar dig till Jakobsberg för vidare färd mot centrala Stockholm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration