Basfiolgränd 24

Basfiolgränd 24

Slutpris

3 400 000 kr


Viksjö— Järfälla

Basfiolgränd 24


Slutpris
3 400 000 kr

Viksjö— Järfälla

Radhus i omtyckt område

Varmt välkommen till ett välplanerat radhus i lugnt och barnvänligt område. Tre sovrum med möjlighet till ytterligare ett. Praktiskt kök med plats för matbord. Vardagsrum i vinkel med utgång till trädgården. Här finns plats för både matbord och soffgrupp. Vill man så kan man dela av till ytterligare ett sovrum. Badrum med dusch. Tvättstuga/groventré med tvättmaskin och torktumlare. En trappa leder upp till det övre planet. Här finns de tre sovrummen och ett badrum med badkar. Det finns även en klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Insynsskyddad trädgård. Populärt område med närhet till naturen, Mälaren och för- och grundskola. I närområdet finns även Viksjö centrum med förmodligen en av Stockholms bästa ICA-affärer, restauranger och allehanda service. Bussen tar dig till Jakobsberg för vidare färd mot centrala Stockholm.


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
30 200 kr/år
Tomtarea
193 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.