Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Järfälla - Jakobsberg / Engelbrektsvägen 41B, 2 tr

ACCEPTERAT PRIS! Nyproducerad 1,5:a om 33,5 kvm med balkong om 7 kvm!

RING FÖR VISNING - NYPRODUKTION, ACCEPTERAT PRIS! Nu har ni chansen att köpa denna nyproducerade gavellägenhet i HSB Bostadsrättsförening Engelbrektshöjden i Järfälla! En läcker 1,5:a om 33,5 kvm med sovalkov och balkong om hela 7 kvm. Genomgående hög standard med Vedum kök, stavparkettgolv och vitmålade väggar . För mer information som materialval, ekonomisk plan och stadgar, vänligen se bifogade dokument.

På gångavstånd från HSB brf Engelbrektshöjden ligger Jakobsbergs Centrum, en inomhusgalleria med över 100 butiker. Under vår och sommar finns flertalet uteserveringar i området. Utanför centrala Jakobsberg ligger den nya stadsdelen Barkarby som ständigt växer. När allt står klart kommer området att ha ca 10 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Här finns idag bland annat IKEA, Elgiganten, Bauhaus och Stockholm Quality Outlet med ett stort antal märkesbutiker.

Redan idag har Dagens Nyheter utsett Järfälla till ”bästa pendlarkommun” och med den nya satsningen i Barkarbystaden kommer det om några år vara västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Pendeltågstationen ligger bara på några minuters avstånd från Jakobsbergs Centrum och tar dig till Stockholms central på ca 20 minuter. Pendeltåget går med regelbunden trafik flera gånger per timme. Har du bil, går E18 genom hela kommunen och det är nära till både Bromma och Arlanda flygplats. Vill du åka till grannkommunerna Kista och Sollentuna går direktbussar flera gånger per dag.

Tillträde 14:e september.

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Järfälla / Jakobsberg
Engelbrektsvägen 41B, 2 tr
Slutpris: 1 895 000 kr
Boarea: 33,5 kvm
Avgift: 1 920 kr/mån
Driftkostnad: 280 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Järfälla / Engelbrektsvägen