Engelbrektsvägen 41B, 2 tr / Jakobsberg / Järfälla / STOCKHOLM / Nyproduktion

ACCEPTERAT PRIS! Nyproducerad 1,5:a om 33,5 kvm med balkong om 7 kvm!

Slutpris
1 895 000 kr
Boarea
33,5 kvm
Avgift
1 920 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-09-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Engelbrektsvägen såldes av oss 2017-09-22. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Engelbrektsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jakobsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RING FÖR VISNING - NYPRODUKTION, ACCEPTERAT PRIS! Nu har ni chansen att köpa denna nyproducerade gavellägenhet i HSB Bostadsrättsförening Engelbrektshöjden i Järfälla! En läcker 1,5:a om 33,5 kvm med sovalkov och balkong om hela 7 kvm. Genomgående hög standard med Vedum kök, stavparkettgolv och vitmålade väggar . För mer information som materialval, ekonomisk plan och stadgar, vänligen se bifogade dokument.

På gångavstånd från HSB brf Engelbrektshöjden ligger Jakobsbergs Centrum, en inomhusgalleria med över 100 butiker. Under vår och sommar finns flertalet uteserveringar i området. Utanför centrala Jakobsberg ligger den nya stadsdelen Barkarby som ständigt växer. När allt står klart kommer området att ha ca 10 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Här finns idag bland annat IKEA, Elgiganten, Bauhaus och Stockholm Quality Outlet med ett stort antal märkesbutiker.

Redan idag har Dagens Nyheter utsett Järfälla till ”bästa pendlarkommun” och med den nya satsningen i Barkarbystaden kommer det om några år vara västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Pendeltågstationen ligger bara på några minuters avstånd från Jakobsbergs Centrum och tar dig till Stockholms central på ca 20 minuter. Pendeltåget går med regelbunden trafik flera gånger per timme. Har du bil, går E18 genom hela kommunen och det är nära till både Bromma och Arlanda flygplats. Vill du åka till grannkommunerna Kista och Sollentuna går direktbussar flera gånger per dag.

Tillträde 14:e september.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration