Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
STOCKHOLM / Järfälla / Jakobsberg
Engelbrektsvägen 41B, 2 tr
Utgångspris: Kalkyl 1 895 000 kr
Boarea: 33,5 kvm
Avgift: 1 920 kr/mån
Driftkostnad: 280 kr/mån
Rum: 1,5 rum
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)

Nyproduktion / STOCKHOLM / Järfälla - Jakobsberg / Engelbrektsvägen 41B, 2 tr

Nyproducerad 1,5:a om 33,5 kvm med balkong om 7 kvm!

NYPRODUKTION! Nu har ni chansen att köpa denna nyproducerade gavellägenhet i HSB Bostadsrättsförening Engelbrektshöjden i Järfälla! En läcker 1,5:a om 33,5 kvm med sovalkov och balkong om hela 7 kvm. Genomgående hög standard med Vedum kök, stavparkettgolv och vitmålade väggar . För mer information som materialval, ekonomisk plan och stadgar, vänligen se bifogade dokument.

På gångavstånd från HSB brf Engelbrektshöjden ligger Jakobsbergs Centrum, en inomhusgalleria med över 100 butiker. Under vår och sommar finns flertalet uteserveringar i området. Utanför centrala Jakobsberg ligger den nya stadsdelen Barkarby som ständigt växer. När allt står klart kommer området att ha ca 10 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Här finns idag bland annat IKEA, Elgiganten, Bauhaus och Stockholm Quality Outlet med ett stort antal märkesbutiker.

Redan idag har Dagens Nyheter utsett Järfälla till ”bästa pendlarkommun” och med den nya satsningen i Barkarbystaden kommer det om några år vara västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Pendeltågstationen ligger bara på några minuters avstånd från Jakobsbergs Centrum och tar dig till Stockholms central på ca 20 minuter. Pendeltåget går med regelbunden trafik flera gånger per timme. Har du bil, går E18 genom hela kommunen och det är nära till både Bromma och Arlanda flygplats. Vill du åka till grannkommunerna Kista och Sollentuna går direktbussar flera gånger per dag.

Tillträde 14:e september.

Sponsrade länkar
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  33,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  1,5 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadskommentar
  Isolerglas.
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning och ventilation
  Husen är utrustade med ventilation med värmeåtervinning, s.k FTX-system. Förvärmd filtrerad tilluft tillförs i sovrum och vardagsrum. Frånluft evakueras genom frånluftsventil placerad i våtrum samt genom spiskåpan i kök.
 • Beskrivning
  Isolerglas.
TV/Internet
 • Tv/telefoni/bredband
  Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med ca 208 kr/mån och lägenhet.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsbeskrivning
  Föreningen kommer ha 47 öppna parkeringsplatser som går att hyra för ca 400 kr/ månaden. Ytterligare 21 stycken p-platser finns och är väderskyddade med carport. En sådan plats kostar ca 500 kr / mån. I närområdet finns det även möjlighet till kommunal parkering utmed gatorna.
Ekonomi
 • Försäkring
  100 kr/mån
 • Hushållsström
  180 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  280 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Kommentarer driftkostnad
  Driftkostnaderna är schablonberäknade.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår: värme, kallvatten och renhållning (bredband, telefoni, TV tillkommer med ca 208 kr/mån)
Föreningen
 • Benämning
  HSB Bostadsrättsförening Engelbrektshöjden i Järfälla.
 • Allmänt
  HSB Brf Engelbrektshöjden är en s.k äkta förening och består av 109 lägenheter fördelade på tre hus. Överlåtelseavgift är en engångsavgift som får tas ut efter beslut av styrelsen om ca 1100 kr. Panstättningsavgift betalas vid panstättning om ca 448 kr. För mer information se ekonomisk plan, stadgar samt informationsblad om föreningen eller kontakta ansvarig mäklare. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

  Uppvärmning och ventilation
  Husen är utrustade med ventilation med värmeåtervinning, s.k FTX-system. Förvärmd filtrerad tilluft tillförs i sovrum och vardagsrum. Frånluft evakueras genom frånluftsventil placerad i våtrum samt genom spiskåpan i kök.

  Kall- och varmvatten
  Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husens undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

  Elinstallation
  Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i lägenheten. Där finns även huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare. All hushållsel köps gemensamt av föreningen men mäts individuellt per lägenhet. Elförbrukning ingår ej i månadsavgift.

  Tvätt
  Lägenheter på 1-2 rok utrustas med tvättmaskin som har inbyggd torkfunktion, en s.k kombimaskin.

  Sophantering
  Hushållssopor kastas i sopnedkast placerade på innergården. På innergården finns ett återvinningsrum för källsorterings av övriga sopfraktioner.

  Rumshöjd
  Alla lägenheter i föreningen har en rumshöjd på 2,50 m.

  Förråd
  Varje lägenhet har förråd i källarplan.

  Balkonger och uteplatser
  Lägenheter i markplan får uteplatser och lägenheter högre upp i husen får alla varsin balkong.

  Gemensamma anläggningar
  På föreningens innergård kommer det att finnas gott om cykelställ, lekplatser för olika åldersgrupper, samlingsplatser och en boulebana.

  Inflyttning (preliminära datum)
  Hus A - under kvartal 4, 2017
  Hus B - under kvartal 2, 2017
  Hus C - under kvartal 3, 2017
 • Kommande renoveringar
  Föreningen har inga kommande renoveringar. Byggt 2017.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  - Styrelserum med pentry
  - Cykelställ
  - Lägenhetsförråd
  - Utrymme för förvaring av barnvagnar och rullstolar
Området
 • ETT AKTIVT FRILUFTSLIV
  Järfälla kommun erbjuder många möjligheter till ett rikt idrotts- och friluftsliv. Simhallen i Jakobsberg har flera bassänger med möjlighet till vattengymnastik, motionssim och lek. Här finns även gym, bubbelpool, kallbassäng, bastu, SPA samt solterrass. I kommunen finns även flera sporthallar, bland annat i Kallhäll, Viksjö och Björkeby. Den största sporthallen i kommunen finns i Jakobsberg med plats för ca 1 100 personer. För den aktive finns även flera fotbollsplaner,
  friidrottsanläggningen Bolindervallen och Viksjö golfbana på nära avstånd från Jakobsbergs Centrum. Vid Säby gård bedriver Järfälla ryttarförening ridskola för den hästintresserade. 500 meter väster om Görvälns Slott finns Brukets skidbacke för skidåkning vintertid. Skidliftanläggningen är synlig på långt håll
  och är ett populärt utflyktsmål under vinterhalvåret.

  NÄRA VATTEN OCH NATUR
  Utmärkande för Järfälla är närheten till Mälaren och dess böljande vatten. Här finns flera badplatser för familjen och båtklubbar för den båtintresserade.
  I de närliggande naturområdena Görväln och Hummelmora finns fantastiska förutsättningar att ge sig ut på en promenad i det gröna! Här finns en lång strandlinje med flera utsiktsplatser där du kan njuta av de harmoniska och skiftande miljöerna. Längst upp i norra Järfälla finns ytterligare ett omtyckt friluftsområde – Ängsjö. Här finns möjligheten att aktivera sig året runt med motionsspår, naturspår, badplatser, grillplatser samt en äventyrsstig för barn. Under sommaren finns möjlighet till både bad och kanotpaddling.

  GRANNE MED CENTRUM OCH SERVICE
  På gångavstånd från HSB brf Engelbrektshöjden ligger Jakobsbergs Centrum, en inomhusgalleria med över 100 butiker. I Jakobsbergs Centrum finns allt som du kan tänkas behöva i form av mataffärer, restauranger, systembolag, biograf, konditori, frisörer, banker, bibliotek, apotek, sjukhus och folktandvård m.m.
  Under vår och sommar finns flertalet uteserveringar i området. Utanför centrala Jakobsberg ligger den nya stadsdelen Barkarby som ständigt växer. När allt står klart kommer området att ha ca 10 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Här finns idag bland annat IKEA, Elgiganten, Bauhaus och Stockholm Quality Outlet med ett stort antal märkesbutiker.

  SMIDIGA KOMMUNIKATIONER
  Redan idag har Dagens Nyheter utsett Järfälla till ”bästa pendlarkommun” och med den nya satsningen i Barkarbystaden kommer det om några år vara västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Pendeltågstationen ligger bara på några minuters avstånd från Jakobsbergs Centrum och tar dig till Stockholms central på ca 20 minuter. Pendeltåget går med regelbunden trafik flera gånger per timme. Har du bil, går E18 genom hela kommunen och det är nära till både Bromma och Arlanda flygplats. Vill du åka till grannkommunerna Kista och Sollentuna går direktbussar flera gånger per dag.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Järfälla / Engelbrektsvägen