Engelbrektsvägen 41B, NB / Jakobsberg / Järfälla / STOCKHOLM

FAST PRIS Välplanerad & fantastisk 1:a om 33,5 kvm med uteplats om 8 kvm!

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
33,5 kvm
Avgift
1 920 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
NB (Hiss finns)
Såld
2017-12-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Engelbrektsvägen såldes av oss 2017-12-06. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Engelbrektsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jakobsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS. Nu har ni chansen att köpa denna nyproducerade lägenhet i HSB Bostadsrättsförening Engelbrektshöjden i Järfälla! En välplanerad läcker 1:a om 33,5 kvm med sovalkov och uteplats om hela 8 kvm - i fantastiskt söderläge. Genomgående hög standard med Vedum kök, stavparkettgolv och vitmålade väggar. Ett väl tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp, fåtölj, mediamöbel samt en sovalkov med plats för säng och sängbord. Det praktiskt köket från Vedum har diskmaskin och bra förvaring i flertalet skåp och lådor bakom vita fronter. Även flertalet garderober i hallen intill köket ger er möjlighet till ypperliga förvaringsmöjligheter. Badrummet är generöst med stor duschhörna och tvättmaskin med inbyggd torkfunktion för er bekvämlighet! Här bor man med närhet till både natur och vatten, samt till Jakobsbergs centrum som erbjuder över 100 butiker. I Jakobsbergs Centrum finns allt som du kan tänkas behöva i form av mataffärer, restauranger, systembolag, biograf, konditori, frisörer, banker, bibliotek, apotek, sjukhus och folktandvård m.m.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration