Järfällavägen 94B

Järfällavägen 94B

Slutpris

2 150 000 kr


Jakobsberg— Järfälla

Järfällavägen 94B


Slutpris
2 150 000 kr

Jakobsberg— Järfälla

Välplanerad 2:a högt upp i huset!

Varmt välkomna till Järfällavägen 94B - en välplanerad 2:a om 46m² med stor balkong mot föreningens innergård!

Här är det bra att flytta in och börja trivas! Köket kommer från Vedum och vitvarorna från Siemens och avgränsas mot vardagsrummet genom en bardisk. Köket erbjuder goda arbetsytor och den maskinella utrustningen består av rostfri kyl&frys, ugn, micro, induktionshäll, köksfläkt samt integrerad diskmaskin. Vardagsrummet är stort och har ett fint ljusinflöde tack vare stora fönsterpartier. Här finns plats för matsalsdel för 4 personer, soffgrupp och mediamöbel. Här finns även utgången till den fantastiska balkongen i söderläge som vetter mot föreningens innergård.

Vidare in i bostaden finner vi sovrummet med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Här finns även en praktiskt klädkammare som även kan användas som ett hemmakontor. Stort badrum med hotellkänsla med vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Utrustat med WC, handfat med kommod, dusch med fällbar glasvägg samt kombinerad tvättmaskin & torktumlare med arbetsbänk. Hallen erbjuder fler förvaringsmöjligheter i ytterligare en garderob.

I växande Söderdalen bor man nära allt. Gångavstånd till Jakobsbergs Station med kommunikationer så som bussar och pendeltåg som tar dig in till Stockholm City på ca 20 minuter. Med samma avstånd finner vi även Jakobsbergs Centrum med utbud av olika butiker, restauranger och matbutik. Inom ett bekvämt avstånd finns även Barkarby handelsplats med bland annat IKEA, Bauhaus och Stockholm Quality Outlet. Med gångavstånd till både simhall, sporthall och idrottsanläggningar har du alla möjligheter till en aktiv fritid.

Vi ses på visningen!
Moa Örnberg, Mäklarhuset
073 231 38 04


Boarea
46 kvm
Avgift
3 138 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-02-02

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Järfällavägen såldes av oss 2022-02-02. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Järfällavägen.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.