Karlavagnsgränd 27 / Skälby / Järfälla

Idylliskt 3:a i barnvänliga Skälby!

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 743 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-03-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlavagnsgränd såldes av oss 2020-03-25. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Karlavagnsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skälby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en trea till salu i idyllen Skälby - barnvänligt och lugnt med närhet till barnomsorg, natur och kommunikationer. Bostaden har en genomtänkt planlösning med bra storlek på alla rum. Insynsskyddad läge eftersom lägenheten ligger en våning upp. Finns en liten härlig terass som man kan avnjuta härliga sommarkvällar på. Dessutom finns en egen parkeringsplats utanför lägenheten.

En bostad att älska att bo i!

Kontakta mäklaren för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.