Kolartorpsvägen 14 / Stäket / Järfälla

FANTASTISKT HUS FÖR DEN STORA FAMILJEN!

Slutpris
5 250 000 kr
Referensnummer
160 334
Boarea/biarea
180/36 kvm
Driftkostnad
52 300 kr/år
Tomtarea
1 275 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan + souterräng
Såld
2014-06-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Kolartorpsvägen 14 såldes av oss 2014-06-19. Se alla våra försäljningar i Järfälla

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stäket är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en vacker tegelvilla med högt fint läge, pool och sjöutsikt! Huset totalrenoverades 2002 med bl.a. nytt kök, badrum, wc, tvättstuga, omdränering, nya parkettgolv och genomgående ljusa ytskikt. Även trädgården renoverades med marksten och terrasserade avsatser. Helt insynsskyddat läge med flera uteplatser, stor balkong och härligt solläge vid poolen. Mycket lugn återvändsgata med god plats för flertalet bilar. Praktisk trapp som leder ner till Mälaren med båtklubb. Huset erbjuder stora sällskapsrum och ett underbart allrum med öppen spis och stora, vackra fönsterpartier ut mot poolen. 4 sovrum varav ett med egen ingång. Mycket uppskattat område i populära Stäket! Besiktigat!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.