Kopparvägen 26nb

Kopparvägen 26nb

Slutpris

2 700 000 kr


Kallhäll— Järfälla

Kopparvägen 26nb


Slutpris
2 700 000 kr

Kallhäll— Järfälla

Etagélägenhet med tillhörande trädgård

Välkommen till en genomgående renoverad etagélägenhet om 88 kvm med både balkong och uteplats. Här får man det bästa av två världar, en rymlig balkong samt en stor härlig uteplats med tillhörande trädgård. Sovrummen ligger på det övre planet och kök och vardagsrum finner man på det nedre planet. Köket är rymligt och har plats för matbord. Två klädkammare vilket ger goda förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum samt en separat gäst-wc. Stambytt förening, även fönster och dörrar är utbytta, dränering är utförd samt parkeringsplatser är renoverade.
Nära Kallhäll centrum med affärer, restauranger samt bussar och pendeltåg. En kort promenad till Mälaren med fina promenadstråk och härliga bad.


Boarea
88 kvm
Avgift
6 326 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2016-10-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.