Kopparvägen 34

Kopparvägen 34

Slutpris

1 600 000 kr


Kallhäll— Järfälla

Kopparvägen 34


Slutpris
1 600 000 kr

Kallhäll— Järfälla

Varmt välkommen till en ljus och fint renoverad tvåa!

Välkommen till en fint renoverad tvåa en trappa upp i låghus. Stor hall med plats för både hatthylla och garderober. Välplanerat kök med vita köksluckor, ny fläkt, diskmaskin och allt man kan önska sig. Här finns även plats för ett matbord. Rymlig klädkammare. Ljust och fint sovrum med en grå fondvägg och dubbla garderober med överskåp. Helkaklat badrum med badkar. Rymligt vardagsrum med plats för både matbord och soffhörna. Utgång till den härliga balkongen i insynsskyddat läge. Nära Kallhäll centrum med allehanda service. Pendeltåget tar dig på lite drygt 20 minuter till T-centralen. Här utgår även bussar. En kort promenad bort ligger Mälaren med fina bad och promenadstråk.


Boarea
58 kvm
Avgift
4 411 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-09-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.