Kvarnplan 1, 3 tr

Kvarnplan 1, 3 tr

Slutpris

1 495 000 kr


Jakobsberg centrum— Järfälla

Kvarnplan 1, 3 tr


Slutpris
1 495 000 kr

Jakobsberg centrum— Järfälla

Fin 1:a med nytt kök och 100 meter till pendeltåg!

Mycket rymlig och välhållen 1:a om hela 44 m² i populär HSB förening! Riktigt snyggt platsbyggt kök från 2019, här finns en matplats med fin utsikt. Rymlig hall med flera garderober, säkerhetsdörr och en mysig arbetshörna/sovalkov. Det stora allrummet har gott om plats för både tv-möbler och sovrumsmöbler. Här finns en fransk balkong med högt läge och fin vy över stadspulsen nedanför. Bra storlek på badrummet. Vänligen notera att traditionellt stambyte är planerat till början på 2023 för denna bostad. Stort tillhörande förråd i källarplan. Många gemensamma utrymmen i föreningen såsom samlingslokal, bastu och läcker takterrass! Knappa 10 meter ner till viadukten som tar Dig på en minuts gångväg till pendeltåg med kvartstrafik in till Stockholm City, resan tar ca. 20 minuter. Alldeles intill finns Jakobsbergs centrum med diverse handel och allmän service. Även nära natur och rekreationsområden samt simhall, sporthall och ishall m.m. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Öppen visning - varmt välkommen!


Boarea
44 kvm
Avgift
4 031 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 8 (Hiss finns)
Såld
2022-03-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.