Linsvägen 19 / Viksjö / Järfälla

Bästa läget i området!

Slutpris
4 250 000 kr
Referensnummer
129 945
Boarea
164 kvm
Driftkostnad
33 900 kr/år
Tomtarea
956 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-07-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Linsvägen 19 såldes av oss 2014-07-25. Se alla våra försäljningar i Järfälla

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Viksjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Totalrenoverat hus med fantastiskt läge i området. Gavelläge med stor hörntomt där det bjuds på sol under hela dagen. Välkommnade tillbyggd farstukvist som tar oss in i hallen. I hallen är väggarna målade i en ljus kulör och på golvet ligger granitsten som även ligger i köket. Helkaklad toalett finner vi till vänster innan trappen. Trappen som även den är klädd i granitsten hela vägen upp. Rymligt vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Köket som renoverades under 2014 och är stort och mycket fräscht. Nya rostfria vitvaror från Electrolux. Matplats i anslutning till köket med gott om utrymme för stora middagar. Utgång från köket till det inglasade uterummet där det finns plats för soffmöbler och tv. På övervåningen finner vi tre ljusa och stora sovrum samt ett allrum. Extra stort helkaklat badrum med badkar och golvvärme.
Härlig insynsskyddad hörntomt med äppelträd, plommonträd och bärbuskar. Huset är besiktigat och energideklarerat. Måste ses!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.