Maskinistvägen 1, -1 tr / Bolinder Strand / Järfälla

STOR ALTAN I SYDVÄST

Slutpris
2 295 000 kr
Referensnummer
126 068
Boarea
84 kvm
Avgift
4 322 kr/mån
Driftkostnad
755 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-03-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Maskinistvägen 1, -1 tr såldes av oss 2014-03-04. Se alla våra försäljningar i Järfälla

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bolinder Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en unik marklägenhet i Bolinder Strand med en stor altan i sydväst! Här finns även ett inglasat uterum i väster mot innergården. Hela lägenheten är ljus och fräsch med enhetligt parkettgolv och ljusa väggar. Välkomnande hall med klinkergolv vid entrén. Här finns ingång till en rymlig klädkammare samt en stor garderob med skjutdörrar av spegelglas. Två sovrum varav det större med en stor garderob, även här skjutdörrar. Helkaklat mycket fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Köket är vitt och mycket stilrent med mosaik ovan arbetsytorna och en gedigen bänkskiva av ek. Köket och vardagsrummet delas av med en bardel. Stort förråd i anslutning till uteplatsen samt ytterligare ett förråd i huset, helt unikt för området! Underbart lugnt och stillsamt område med en kort promenad ner till Mälarens vatten med båtklubb och bad. Bolinder Strands område har gångavstånd till Kallhäll station med service och pendeltåg. Föreningens hemsida hittar du på www.entretorget.se Bör ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.