Maskinistvägen 1, -1 tr

Maskinistvägen 1, -1 tr

Slutpris

2 295 000 kr


Bolinder Strand— Järfälla

Maskinistvägen 1, -1 tr


Slutpris
2 295 000 kr

Bolinder Strand— Järfälla

STOR ALTAN I SYDVÄST

Välkommen till en unik marklägenhet i Bolinder Strand med en stor altan i sydväst! Här finns även ett inglasat uterum i väster mot innergården. Hela lägenheten är ljus och fräsch med enhetligt parkettgolv och ljusa väggar. Välkomnande hall med klinkergolv vid entrén. Här finns ingång till en rymlig klädkammare samt en stor garderob med skjutdörrar av spegelglas. Två sovrum varav det större med en stor garderob, även här skjutdörrar. Helkaklat mycket fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Köket är vitt och mycket stilrent med mosaik ovan arbetsytorna och en gedigen bänkskiva av ek. Köket och vardagsrummet delas av med en bardel. Stort förråd i anslutning till uteplatsen samt ytterligare ett förråd i huset, helt unikt för området! Underbart lugnt och stillsamt område med en kort promenad ner till Mälarens vatten med båtklubb och bad. Bolinder Strands område har gångavstånd till Kallhäll station med service och pendeltåg. Föreningens hemsida hittar du på www.entretorget.se Bör ses!


Referensnummer
126 068
Boarea
84 kvm
Avgift
4 322 kr/mån
Driftkostnad
755 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-03-04

Mäklarhuset Kungsängen

Denna på Maskinistvägen 1, -1 tr såldes av oss 2014-03-04. Se alla våra försäljningar i Järfälla

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.