Rödhakevägen 13

Rödhakevägen 13

Slutpris

6 300 000 kr


Barkarby— Järfälla

Rödhakevägen 13


Slutpris
6 300 000 kr

Barkarby— Järfälla

Välskött 60-tals villa belägen på lugn återvändsgata

Välkommen till en välbyggd och välskött 60-tals villa belägen på lugn återvändsgata. Högt läge på stor tomt utan insyn. Fyra uteplatser så här kan man följa solen under hela dagen. 3 sovrum på entréplanet. Härligt vardagsrum med öppen spis och utgång till altan och trädgård. Välplanerat och ljust kök. Helkaklat badrum och en separat gäst-wc. I källarvåningen finns det bl a ett arbets-/sovrum och en gillestuga med öppen spis och utgång till trädgården. Kan med fördel användas som uthyrningsrum. Stor tvättstuga med duschkabin. Extra wc. Gott om förvaringsmöjligheter samt ett garage. Bergvärme ger låga uppvärmningskostnader.Mittemot fastigheten finns det en allmänning. En kort promenad till Barkarby centrum och pendeltågsstation. Hit kommer tunnelbanan att dras. Nära till både för- och grundskola. Barkarby Handelsplats finns också runt hörnet.


Boarea/biarea
150/62 kvm
Driftkostnad
22 379 kr/år
Tomtarea
1 084 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-10-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.