Sunnanvindsgränd 111

Sunnanvindsgränd 111

Slutpris

2 750 000 kr


Berghem— Järfälla

Sunnanvindsgränd 111


Slutpris
2 750 000 kr

Berghem— Järfälla

Trivsam 3:a med radhuskänsla på populära Sunnanvindsgränd!

- Genomgående smakfullt renoverad
- Uteplats och balkong
- Barnvänligt område
- Populär BRF med god ekonomi
- I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, internet och bostadsrättstillägg
- Lediga parkerings- och garageplatser

På Sunnanvindsgränd 111 är det bara att flytta in och börja trivas! Vi välkomnas in till bostaden via en härlig uteplats med trädäckad altan med kvällssol. Här finns möjlighet att möblera med utemöbler och för er med gröna fingrar finns utrymme för att plantera växter och blommor. Innanför dörren nås vi av en rymlig hall med goda avhängningmöjligheter i garderob samt ytterligare förvaring i bostadens trappförråd.

En trappa upp möts ni av ett slående ljus. Här finns ett modernt renoverat kök med bra förvaring och rejäla arbetsytor. Utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, köksfläkt samt ugn och micro i arbetshöjd. Vardagsrummet ligger i delvis öppen planlösning mot köket och skapar möjlighet för härligt socialt umgänge. Detta rum går även att dela av om ytterligare ett sovrum skulle behövas. I vardagsrummet finns även utgången till den mysiga balkongen med morgon- och förmiddagssol. Möblera med balkongmöbler, växter och njut av grillmiddagar!

Bostaden erbjuder två väl tilltagna sovrum. Det mindre sovrummet närmast köket är det perfekta barnrummet, eller kontor för er som jobbar hemma! Intill vardagsrummet ligger master bedroom som rymmer dubbelsäng och nattduksbord. Invid finns garderob och linneskåp. I bostaden finns ett stort badrum med vita kaklade väggar och våtrumsmatta som är utrustat med WC, handfat, badkar, spegel, badrumsskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns ytterligare en WC (renoverat år 2017) med kaklade väggar och klinkergolv.

Här bor ni i lugna och barnvänliga Berghem, endast en kort promenad från skolor, förskolor samt kommunikationer. Dessutom ligger naturreservatet Järvafältet runt knuten. HSB Brf Nydal är en populär förening med god ekonomi, uthyrningslägenhet, festlokal, gym och bastu. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, internet och bostadsrättstillägg via Folksam. Lediga parkerings- och garageplatser. Du tar dig till Stockholm City på ca 30 minuter med buss och pendeltåg. Detta är en bostad att trivas i!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor!
Moa Örnberg
Mäklarhuset
073-231 38 04


Boarea
79.5 kvm
Avgift
5 272 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-04-26

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Sunnanvindsgränd såldes av oss 2022-04-26. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Sunnanvindsgränd.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.