Trollvägen 19, 2 tr / Kallhäll / Järfälla

Toppenfin 3:a i populär HSB förening!

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
4 324 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på trollvägen såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på trollvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kallhäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Visning tisdagen den 18/6 kl: 18:00-18:25 välkomna! Det är bara att packa upp och flytta in i denna toppenfina 3:a om 73 kvm högst upp i huset i populära Brf Ulvsättra. Helkaklat fräscht badrum med tvättmaskin, stamrenoverat 2018. Ett härligt lantligt kök från 2005 som är utrustat med allt som önskas, god arbetsyta samt ett trevligt ljusinsläpp från balkongen. Två generösa sovrum och ett stort vardagsrum med fransk balkong. Balkong under tak med trevlig utsikt mot grönska. Säkerhetsdörr. Kallhälls centrum ligger runt hörnet med god service som skola, förskola, restauranger, idrottsanläggning, livsmedelsbutiker och bra kommunikationer via pendeltåg, bussar samt E18 både norrut och söderut. Brf Ulvsättra är en mycket stabil förening som förvaltas av HSB, har låg belåningsgrad på 3 705 kr i lån/kvm, en lummig innergård med lekplats och nära naturen som ger en barnvänlig miljö och inte att förglömma - bostaden ligger intill en vändplan! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Att bo i Kallhäll

När du bor i Kallhäll så erbjuds närhet till Mälarens vatten, fina friluftsområden och Kallhälls centrum med butiker, restauranger, service och pendeltåg mot Stockholm och Bålsta. Här finns även goda bussförbindelser i norra och västra delarna av Stockholm.

Fritid och närservice

Mälarens vatten erbjuder småbåtshamn och fina badplatser bl.a vid Kallhällsbadet och Bonäsbadet. Vackra friluftsområden erbjuds vid Bolinder, Görväln, Ängsjö och vid Järvafältet. För den golfintresserade finns en fin golfbana i Viksjö alt fina banor i grannkommunen, Upplands-Bro. Gym, sporthall, simhall, ishall, bowling samt utförsåkningsanläggningen Bruket är några andra sportaktiviteter som erbjuds i kommunen. Kallhälls centrum har service i form av butiker, restauranger, vårdcentral och tandläkare mfl. Önskas ett större centrum med ett jättestort utbud hänvisas du till Jakobsbergs centrum alt till Barkarby handelsplats där alla tänkbara butiker finns.

Kommunikationer

Pendeltåget trafikerar Kallhäll mot Stockholm och Bålsta. Resan till Stockholm central tar ca 20 minuter. Det finns även goda bussförbindelser. För mer information se www.sl.se. Är du bilburen så nås E18 mot Enköping alt Stockholm via Stäket eller Kallhäll. Kallhäll ligger ca 23 km från centrala Stockholm. Det är även lätt att ansluta till E4:an om så önskas.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor i området, både kommunala och privata alternativ. För mer information se kommunens hemsida: https://www.jarfalla.se/forskolaochskola.4.21ecf32412f3454ebeb80003.html

Mäklarhuset - Ett smart val!

Mäklarhuset har ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.