Trollvägen 19, 2 tr / Kallhäll / Järfälla

Toppenfin 3:a i populär HSB förening!

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
4 324 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på trollvägen såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på trollvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kallhäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Visning tisdagen den 18/6 kl: 18:00-18:25 välkomna! Det är bara att packa upp och flytta in i denna toppenfina 3:a om 73 kvm högst upp i huset i populära Brf Ulvsättra. Helkaklat fräscht badrum med tvättmaskin, stamrenoverat 2018. Ett härligt lantligt kök från 2005 som är utrustat med allt som önskas, god arbetsyta samt ett trevligt ljusinsläpp från balkongen. Två generösa sovrum och ett stort vardagsrum med fransk balkong. Balkong under tak med trevlig utsikt mot grönska. Säkerhetsdörr. Kallhälls centrum ligger runt hörnet med god service som skola, förskola, restauranger, idrottsanläggning, livsmedelsbutiker och bra kommunikationer via pendeltåg, bussar samt E18 både norrut och söderut. Brf Ulvsättra är en mycket stabil förening som förvaltas av HSB, har låg belåningsgrad på 3 705 kr i lån/kvm, en lummig innergård med lekplats och nära naturen som ger en barnvänlig miljö och inte att förglömma - bostaden ligger intill en vändplan! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration