Vältvägen 14, 1 tr / Viksjö / Järfälla / Stockholm

Ljus och fin 2:a om 65 kvm med balkong i sydöst-läge!

Slutpris
1 860 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 574 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vältvägen såldes av oss 2017-10-18. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Vältvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Viksjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna fina tvårummare om 65 kvm med stor potential, i Viksjö! Här erbjuds ett stort vardagsrum med nyslipat originalparkettgolv med direkt anslutning till den möblerbara balkongen i sydöst-läge. Vidare finner ni ett rofyllt sovrum med ypperlig förvaringsmöjligheter i garderobssektion med flera garderober med överskåp, ett praktiskt arbetskök med flertalet skåp och lådor bakom grön front samt ett badrum med duschhörna. En välkomnande hall med plats för avhängning samt skoförvaring och vidare plats i två stora garderober bakom vita dörrar. Bo i ett mycket trevligt område som är både barnvänligt med lekplatser, boulebana och grillplatser. Det tar ca 5 minuter med buss till Jakobsberg Centrum. Från Jakobsberg går pendeltåg till Stockholm central då resan tar ca 20 minuter. Här bor ni även i en välskött och stabil förening!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration