Vibblabyvägen 18

Vibblabyvägen 18

Slutpris

2 275 000 kr


Jakobsberg— Järfälla

Vibblabyvägen 18


Slutpris
2 275 000 kr

Jakobsberg— Järfälla

Stor fyra om 109 kvm med inglasad balkong!

Välkomna till denna fantastiska fyrarummare på Vibblabyvägen 18! Här erbjuds du ett boende med en optimal planlösning och goda förvaringsmöjligheter.

När vi öppnar dörren till bostaden möts vi av en ljus hall med plats för avhängning. I anslutning till hallen finns det även en rymlig klädkammare. För dig som gillar matlagning finns ett ljust fräscht kök som är utrustat med kyl, frys, induktionshäll, köksfläkt, diskmaskin samt ugn och mikro i arbetshöjd. Här finns plats för matgrupp om 4-6 personer intill fönstret. I vardagsrummet får hela familjen plats att umgås. Här når ni även den inglasade balkongen som erbjuder plats för sittgrupp, grill och växter om så önskas. Genomgående ljus bostad med fönster i två väderstreck.

Det finns tre rymliga sovrum med fint ljusinsläpp och bra förvaring via garderober i varje rum. Bostaden erbjuder ett stort helkaklat badrum, en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-WC. Föreningen har påbörjat stambytet vilket innebär att badrum, WC och tvättstuga kommer renoveras under september/delar av oktober, och därefter vara helt nya. Badrummet kommer ha golvvärme, spotlights i taket och bubbelbadkar.

Här bor man centralt beläget i Jakobsberg med närhet till all kommunikation så som bussar och pendeltåg som tar dig in till Stockholm City på ca 20 minuter. På gångavstånd finner vi även Jakobsbergs Centrum med utbud av olika butiker, restauranger och matbutik. Med en 5 minuters bilresa bort finner vi även Barkarby handelsplats med bland annat IKEA, Bauhaus och Stockholm Quality Outlet.

Hjärtligt välkommen att höra av dig till mig för mer information!
Moa Örnberg
Fastighetsmäklare Mäklarhuset
073-231 38 04


Boarea
109 kvm
Avgift
8 017 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-08-18

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Vibblabyvägen såldes av oss 2021-08-18. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Vibblabyvägen.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.