Axvallsvägen 47 / Björkhagen / Johanneshov / Stockholm

Axvallsvägen 47, 2 rok

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
2 842 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1,5 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Axvallsvägen såldes av oss 2019-01-17. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Axvallsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig 2:a belägen på populära Axvallsvägen. Här finns vackra trägolv, stambytt badrum, balkong i söderläge och stort sovrum med gott om förvaring. Lägenheten ligger belägen med utsikt över radhusen och har Nackareservatet strax utanför dörren med möjlighet till utförsåkning, längdskidor, trevliga promenadstråk, badsjöar och mycket mer. På föreningens innergård finns en trevlig grillplats samt en trädgårdsodling som sköts om av föreningsträdgårdsgrupp, odlingen är till för medlemmarna som får plocka fritt från odlingen.

SKULDFRI FÖRENINGEN med ca 4 000 000 kr i kassan. Föreningen har även en ombyggd lokal med badrum och kök som man kan sälja som bostad framöver. Föreningen har en ekonomi som saknar motstycke.

Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration