Bildhuggarvägen 29, 3 tr

Bildhuggarvägen 29, 3 tr

Slutpris

2 830 000 kr


Globen— Johanneshov— Stockholm

Bildhuggarvägen 29, 3 tr


Slutpris
2 830 000 kr

Globen— Johanneshov— Stockholm

Yteffektiv och stilren 1,5:a i mysiga Johanneshov!

Högst upp i huset med insynsskyddat läge på lugn gata. Trivsam, välplanerad bostad med två fina burspråk som inbringar gott om ljus. Vackra 50-talsdetaljer som rostfria beslag i original i köket. Plats för matgrupp om 4-6 personer. Inbjudande vardagsrum med gott om plats för soffa, tv-möbel och annan önskvärd trivselinredning. Rofylld, mysig sovalkov med plats för 140 cm säng. Målade väggar och fina golv i hela bostaden. Mycket god förvaring i hallen via tre stora garderober. Säkerhetsdörr. Stilrent, fräscht badrum med kakel och klinker.

Brf Bildhuggaren är en äkta förening som bildades 2003. Föreningen har 32 lägenheter, varav 1 idag upplåtes med hyresrätt (dolt kapital). Fastigheten bebyggdes 1945 och består av ett flerbostadshus i tre våningar. Föreningen har en låg belåning om endast 5 496 kr/kvm per 2019 årsredovisning.

Här bor du i mysiga Johanneshov/Globen med närhet till såväl Globen shopping med stort utbud av restauranger, matbutiker, Tele 2 arena etc. Till tunnelbana (Grön linje) och tvärbanan har du ca 3 min promenadavstånd. Med tunnelbanan tar du dig snabbt in till T-centralen på 10 min medan tvärbanan tar dig till Sickla och Solna via Alvik.


Boarea
37 kvm
Avgift
2 246 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-30

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Bildhuggarvägen såldes av oss 2021-03-30. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Bildhuggarvägen.

Boka värdering

Adrian Pekul

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.