Boråsvägen 14

Boråsvägen 14

Slutpris

3 000 000 kr


Johanneshov— STOCKHOLM

Boråsvägen 14


Slutpris
3 000 000 kr

Johanneshov— STOCKHOLM

Välplanerad gaveltvåa med balkong i väst! - Bra förening!

Välkommen till en välplanerad gaveltvåa med väl avvägda rum och balkong i väster! Här hittar ni en ljus bostad med fönster i tre väderstreck och bevarad charm samt fantastiska trägolv, fönsterbrädor och spanjoletter. Vardagsrummet är väl tilltaget och passar lika bra till vardags som fest, plats till stor sällskapsdel och mediamöbler. I det rogivande sovrummet finns gott om plats till dubbelsäng och extra förvaring. I köket finns gott om förvaring bakom ljusa skåpsluckor och arbetsytor för att underlätta matlagningen. Vid matplatsen sitter ni ca 4-5 personer utan problem och får ljus från två stora fönster. Här bor ni på en lugn och populär adress med nära till kommunikationer och service.

Från lägenheten går du på två minuter till Hammarbyhöjdens tunnelbanestation. Fem minuter bort ligger Hammarbyhöjdens centrum med affär, restauranger och service. Här har du allt du behöver i din direkta närhet.

Brf Boråsvägen N:ris 14-16 är en stabil förening med låg skuldsättning och stabil ekonomi.


Boarea
52 kvm
Avgift
2 927 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.